Élelmezés-egészségügyi vizsgálatok
Akkreditált vizsgálati terület:
  • Élelmiszerek és takarmányok, hús, hús-alapú élelmiszerek, (élelmiszerek gyártási és forgalmazási területről) mikrobiológiai vizsgálata
  • Élelmiszerek és élvezeti cikkek; étkezési mák; gabonafélék, hüvelyesek és belőlük készült termékek; gyümölcsök, zöldségek és belőlük készült termékek; pörkölt és instant kávé; paprika és belőle készült termékek; tartósított élelmiszerek, élelmiszerkonzervek; alumínium dobozba, vagy tartályba csomagolt élelmiszerek; hús, hústermékek, húskészítmények; édesipari termékek; sütőipari termékek; állati és növényi zsírok, olajok; zsiradékok; főzőkonyhai készételek minta-előkészítése, fizikai, kémiai vizsgálata.
  • Felület higiénés (tisztasági) mikrobiológiai vizsgálatok
  • Kozmetikai készítmények és napozószerek fizikai és kémiai vizsgálata
Egyéb vizsgálatok:
  • Kozmetikumok mikrobiológiai vizsgálata
  • Zöldségfélék nitrát tartalmának vizsgálata
  • Anyatej mikrobiológiai és tápanyag-összetétel vizsgálata
  • Megbeszélés szerint végzett vizsgálatok

 

Akkreditált vizsgálatok listája

 

Megrendelés és időpont egyeztetés:

Kissné Tóth Erzsébet
laboratóriumvezető,
élelmiszerkémiai és toxikológiai vizsgálatok vezetője
Tel/Fax.:96/513-751
E-mail: kissne.erzsebet[kukac]gyor.gov.hu
E-mail: nepegeszsegugy.kemialab[kukac]gyor.gov.hu

Hauptmann Gábor
laboratóriumvezető,
mikrobiológiai vizsgálatok vezetője
Tel.:96/513-753
E-mail: hauptmann.gabor@gyor.gov.hu
E-mail: nepegeszsegugy.bakter[kukac]gyor.gov.hu


Mintaátvétel:

hétfő-kedd 7:30-15:30

szerda-csütörtök: 6:00-18:00

pénteken: 7:30-10:00

Eredménykiadás:

hétfő-csütörtök: 7:30-15:30
péntek: 7:30-13:00

Módosítás: ( 2018.01.12.)

<<vissza